imagine de arhivă

Patru persoane din localitatea Grebănu și-au pierdut viața în această dimineaţă după ce căruța în care se aflau a fost lovită în plin de o maşină ce se deplasa pe șoseaua europeană. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Florina Crucianu, un bărbat de 36 de ani din localitatea Techirghiol care se deplasa la volanul unui autoturism dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, a izbit o căruță care s-a angajat în traversarea drumului E85 fără să se asigure, cu doar câțiva kilometri înainte de intrarea în localitatea Oreavu.
În urma impactului deosebit de puternic, trei bărbați și o femeie, toţi din atelaj, au murit pe loc. Traficul la locul producerii tragediei a fost restricționat mai bine de o oră, timp în care autoturismele au fost deviate pe câmp de către polițiștii de la Serviciul Rutier. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Dramă care este cu atât mai mare cu cât toți cei patru pasageri din căruţa implicată în accidentul din această dimineaţă  erau membrii ai aceleiași familii, tată, mamă, fiu şi cuscru în timp ce bărbatul de 39 de ani, aflat la volanul maşinii care a izbit căruţa,  este călugăr. El era însoţit însă nici pasagerul şi nici călugărul nu au fost răniţi în urma impactului cu atelajul.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.