Florin Cojocaru, polițistul care s-a sinucis sâmbătă în sediul Poliției municipiului Buzău, suferise un accident în urmă cu câțiva ani, în urma căruia s-a lovit puternic la cap. A fost în comă mai multe ore însă până la urmă și-a revenit, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală la cap.

Accidentul a avut loc în urmă cu aproape 10 ani și s-a produs pe raza localității Vernești. Polițistul conducea o Dacie berlină când a derapat și s-a lovit de un copac, în urma impactului, el suferind un traumatism la cap. Bărbatul a fost în comă, însă și-a revenit fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală la nivelul capului. Ulterior, Florin Cojocaru a revenit la serviciu, în 2006 când a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliție fiind avansat de la gradul de agent la gradul de subinspector și apoi la cel de inspector. Bărbatul lucra de 15 ani în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.
Acum circa 3 ani, polițistul a decis să se mute în casa socrilor săi iar în urmă cu mai bine de doi ani, a venit pe lume cel de-al doilea său copil, o fetiță. Polițistul avea o familie frumoasă, nu părea să aibă probleme nici financiare și nici de altă natură, cu excepția faptului că în urmă cu 4 ani și tatăl lui Florin Cojocaru s-a sinucis iar polițistul a fost extrem de afectat. Cunoscuții spun însă că bărbatul își revenise până la urmă, datorită celor doi copii de care era foarte mândru.
După nașterea fetiței, Florin Cojocaru a intrat pentru câteva luni în concediu de creștere a copilului, însă a revenit la serviciu în scurt timp, pentru că, spunea el, s-a plictisit acasă, departe de munca sa de polițist.
Florin Cojocaru lucra la secția 4 de Poliție Rurală și avea 36 de ani. El a fost găsit de colegi, sâmbătă seara, împușcat în cap cu pistolul din dotare. Cu toții aveau o presimțire având în vedere că în timpul zilei, atât colegii cât și soția, îl căutaseră la telefon, fără a reuși să vorbească cu el.
Înainte de a se sinucide, inspectorul a scris un bilet de adio prin care i-a cerut iertare soției.
Mâine, medicii legiști vor efectua necropsia pentru a se afla exact ce i-a provocat moartea polițistului dar și momentul în care acesta a decedat.

Cristina DINULESCU

Citește și: Un polițist s-a sinucis, sâmbătă, în sediul Poliției Municipale, cu pistolul din dotare

1 COMENTARIU

  1. dumnezeu sa il odihneasca in pace…. nu pot sa cred ce verisorul meu a facut un gest asa de disperat… au trecut ani de cand nu ne vedeam… acum… chiar daca sunt departe, cu sufletul sunt alaturi de intreaga familie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.