O adevărată tragedie a fost pe punctul de a se produce, astăzi, pe DN 1 B Buzău-Ploiești, după ce, șoferul unui TIR care se pare că a adormit la volan, a acroșat două mașini iar în final s-a răsturnat pe șosea.

Accidentul s-a produs la orele prânzului, în zona Popasul Merei, pe DN 1 B Buzău-Ploiești. Din primele date, un TIR, înmatriculat în străinătate care transporta calorifere, și care se îndrepta dinspre Buzău către Ploiești, s-a răsturnat pe carosabil, nu înainte însă de a acroșa două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. Cel mai probabil, șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan.
Din primele informații trei persoane ar fi fost rănite în urma accidentului: șoferul și o femeie care se afla în TIR precum și conducătorul auto al uneia dintre mașinile actroșate, acesta refuzând, pe moment, să fie transportat la spital.
Traficul pe DN 1 Buzău Ploiești în zona Popasul Merei, acolo unde a avut loc accidentul, se desfășoară pe un sens de mers, sâmbătă la orele prânzului, polițiștii aflându-se în zonă pentru a dirija circulația.
La fața locului se află și pompierii de la ISU Buzău, întrucât imediat după accident din TIR s-a scurs combustibil, însă zona nu este izolată.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.