UPDATE: Ultimele două lungmetraje românești pregătite în această vară de Centrul Județean de Cultură și Artă care urmau să fie proiectate joi și vineri la amfiteatrul din Parcul Tineretului au fost anulate din cauza vremii capricioase. Cele două filme vor rula totuși luna viitoare într-o locație închisă, la Consiliul Județean, urmând ca datele să fie stabilite și comunicate.

Ultimele două lungmetraje românești pregătite în această vară de Centrul județean de Cultură și Artă vor fi proiectate joi și vineri la amfiteatrul din Parcul Tineretului. Buzoienii vor avea ocazia să vadă joi filmul lui Dan Chișu „WebSiteStory” iar vineri „Pescuit Sportiv” peliculă a cărei regie este semnată de Adrian Sitaru.
Filmul de joi WebSiteStory reprezintă debutul în lung-metraj al regizorului Dan Chişu. Filmat în Bucureşti, pe durata a 12 zile, filmul a avut un buget de aproape 120.000 euro. El prezintă povestea unei tinere de 18 ani, Laura, care petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira. Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit. Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se răzbune cu orice preț. Povestea răzbunării ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.

Filmul de vineri, „Pescuit Sportiv” prezintă povestea unui cuplu obișnuit, care trece printr-o experiență extremă, accidentarea unei tinere. Pentru ca acest lucru ar duce la compromiterea unei vieți, ea îl convinge pe el ca e mai bine să ascundă cele întâmplate. Deși tânăra accidentată își revine, lucrurile evoluează într-o direcție imprevizibilă pentru personaje, punându-le în situații dificile, scoțând la iveală probleme grave ale vieții lor intime și nu numai…
Filmul este regizat de Adrian Sitaru și are în distribuție nume sonore precum Ioana Flora, Adrian Titieni șau Maria Dinulescu.
Filmele oferite buzoienilor de Centrul Județean de Cultură și Artă cu sprijinul Consiliului Județean Buzău încep joi și vineri de la ora 20.00 iar intrarea este liberă.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.