În data de 25 iulie 2014, Asociaţia Soţiilor de Cadre Militare din România – filiala Buzău împreună cu militarii din garnizoana Buzău au dat o mâna de ajutor caporalului Drăgulin Cristinel care trece prin momente grele alături de micuța Andreea Drăgulin, în vârstă de trei ani, diagnosticată cu cancer la rinichi, fetița a trecut deja printr-o operație de extirpare a unui organ iar celălalt rinichi cedează și el. Acum, fetița este internată într-un spital din Italia, unde urmează un tratament extrem de costisitor.
Ajutorul oferit de Asociaţia Soţiilor de Cadre Militare din România – filiala Buzău împreună cu militarii din garnizoana Buzău a constat printr-o campanie prin care s-au strâns bani cu care să ofere fetiței o șansă în plus la viaţă. Campania a debutat la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, reprezentanţii administraţiei punând sala la dispoziţie fără nicio reţinere, unde au fost expuse şi vândute produse hand-made, produse donate de militarii buzoieni, după care a urmat un spectacol caritabil pe care câţiva artişti buzoieni au acceptat să îl susţină pro bono pentru a contribui la strângerea fondurilor necesare pentru ca Andreea Drăgulin să beneficieze de tratament. Pe scenă au urcat formaţiile Undercover Band, Dan şi Teo Manciulea, Usung Intruders şi trupa de dans Bad Queens, sub atenta prezentare a lui Florin Artene. Din vânzarea biletelor şi produselor expuse au fost strânşi 6200 RON iar din colecta militarilor buzoieni au fost strânşi 5000 RON.
Cei care nu au putut veni la concert sau care doresc să contribuie cu o sumă mai mare la strângerea celor 20 000 de euro necesari operaţiei şi tratamentului post operator, pot dona în cele două conturi deschise la Raiffeisen Bank Buzău, pe numele lui Cristinel Drăgulin, tatăl fetiţei. Acestea sunt: cont în lei RO74RZBR000060016862123, iar contul în euro RO09RZBR0000060016862129.
Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor merge direct către familia fetiței, fiind destinați întreținerii și plăților aferente spitalizării și tratării în statul italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.