Dorin Burlacu
Introdus în teren cu două minute înainte de finalul primei reprize a meciului cu S.C. Bacău, Dorin Burlacu a contribuit decisiv la victoria Gloriei Buzău. Mai întâi a fost coautor la golul egalizator înscris de Dumitrescu iar în minutul 75, jucătorul grupării din Crîng a dat lovitura de graţie. Burlacu a reuşit să marcheze eurogol, trimiţând o,,torpilă”de la 25 de metri, sub bara transversală şi astfel toate cele trei puncte puse în joc au rămas la Buzău.
Reporter: Din rezervă ai devenit eroul meciului.
Dorin Burlacu: Nu pot spune ca am fost erou deoarece fără ajutorul colegilor nu puteam obţine această victorie, una extrem de importantă. Cu toţii ne facem datoria când intrăm pe teren iar asta s-a văzut. Mă bucur însă că am putut să îmi ajut echipa să câştige toate cele trei puncte. Eram conştienţi că vom avea un meci greu împotriva unei adversare al cărei obiectiv este promovarea.
Rep.Ce ai simţit în momentul în care ai marcat acel eurogol?
D.B. Şi pentru mine a fost o bucurie imensă când am văzut că mingea a intrat în poartă. Practic, ne-am descătuşat puţin mai ales că jucam în inferioritate numerică. A fost o victorie muncită şi meritată.
Rep.Sincer, te mai aşteptai să întoarceţi rezultatul având în vedere că aţi început partida cu handicap?
D.B. Da. Spun asta fiindcă noi am încercat să jucăm în continuare şi credeam că îi vom prinde pe contraatac sau la vreo fază fixă. După cum s-a putut observa, am luptat mult pentru a porni cu dreptul în noul sezon.
Rep. Cât de mult contează acest succes pentru moralul echipei?
D.B. Foarte mult. Este tare imoportant cum începi campionatul iar pentru noi această victorie a venit cum nu se poate mai bine. Asta ne dă mare încredere pentru ceea ce urmează şi sperăm să continuăm cu rezultate cât mai bune.
Rep.Cum crezi că va fi această ediţie de campionat pentru voi?
D.B. Bineînţeles că se anunţă un campionat destul de greu deoarece toate echipele s-au întărit în vară. Noi o vom lua, însă, pas cu pas. Ne pregătim la fel şi vom încerca să luăm câte trei puncte la fiecare meci.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.