Consilieri PDL
5-Consilierii județeni au respins, vineri, proiectul de hotărâre privind cumpărarea de către Consiliul Județean Buzău a unui teren de 500 de metri pătrați în vecinătatea noii maternități, care ar urma să fie folosit pentru amenajarea unei parcări. Proiectul a picat după ce aleșii proveniți din fostul PDL au votat „împotrivă” iar cei doi consilieri ai PP-DD s-au abținut la vot, în final numărul de voturi pentru proiectul promovat de vicepreședintele Consiliului Județean fiind mai mic decât numărul necesar,asta și pe fondul absenței unor consilieri județeni.
„Mi se pare că proiectul acesta este total inoportun la trei ani de la inaugurarea noii maternități. Nu credem că această maternitate nu va putea funcționa din această cauză. Ea nu funcționează că nu s-au făcut la timp investițiile necesare. În plus, ea a fost prost gândită pe un teren la aproape jumătate din terenul pe care este amplasată vechea maternitate, fără a fi gândită cu spații de parcare iar aceste întrebări ar fi trebuit puse când s-a aprobat acest proiect. Mâine o să mai vină vreun vecin și o să mai vândă vreo 10 metri sau dacă nu se va ajunge la o concluzie ce facem, nu dăm drumul la maternitate din această cauză? Vom vedea ce va ieși ”, a declarat consilierul județean, Raul Florescu.
La rândul său, președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că va reintroduce proiectul pe ordinea de zi și speră că acesta va trece la ședința următoare, urmând să se treacă la evaluarea terenului și la negocierile de cumpărare.
„Proprietarul, este problema sa cât cere. Nu înseamnă că dacă el cere o sumă, noi mergem și îi plătim și gata. Se va face o evaluare iar apoi se vor purta niște negocieri de către o comisie ce se va constitui, pentru că noi trebuie să cumpărăm la cel mai mic preț posibil, fiind vorba de bani publici”, a declarat președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.