Perchezitie Buzau
Ample percheziții desfășurate marți la Râmnicu Sărat. În baza mandatelor de percheziție emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat, aproximativ 30 de polițiști de investigații criminale și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au desfășurat 3 percheziții, la domiciliul unui râmnicean de 25 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism și la domiciliile altor două persoane în vârstă de 27, respectiv 25 de ani, bănuite de legături infracționale cu râmniceanul de 25 de ani.
Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a.c., tânărul de 25 de ani ar fi beneficiat de banii obținuți de pe urma practicării prostituției, pe teritoriul Spaniei de către o tânără din municipiului Rm. Sărat, suma totală fiind estimată la aproximativ 50.000 Euro.
În urma activităților desfășurate, de la locuințele percheziţionate au fost ridicate sume de bani, buletine de transfer sume de bani şi alte înscrisuri care interesează cauza.
La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost conduse pentru audieri 7 persoane.
Miercuri, 7 octombrie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat cu propunerea de punerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței în vederea arestării preventive.
Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru soluţionarea cauzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.