Trecere de ietoni Buzau
Un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău a fost reținut în noaptea de duminică spre luni pentru 24 de ore după ce a lovit un bărbat care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni.
Accidentul s-a produs pe bulevardul Republicii, în jurul orei 20.00, când individul de 35 de ani a acroșat pietonul care traversa strada pe o trecere de pietoni din zona Piața Săracă.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul mașinii avea permisul anulat din anul 2005 iar ca tabloul să fie complet, înainte de a se urca la volan, individul băuse bine, astfel că în urma testării cu aparatul Drager a reieșit o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. De altfel, bărbatul este un client mai vechi al polițiștilor care l-au mai prins și cu alte ocazii băut la volan, fapt ce a dus la momentul respectiv la anularea permisului de conducere.

1 COMENTARIU

  1. […] Un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău a fost reținut în noaptea de duminică spre luni pentru 24 de ore după ce a lovit un bărbat care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Republicii în jurul orei 20.00 când individul de 35 de ani a acroșat pietonul care traversa strada pe o trecere de pietoni din zona Piața Săracă. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că șoferul mașinii avea permisul anulat din anul 2005 iar ca tabloul să fie complet, înainte de a se urca la volan, individul băuse bine astfel încât în …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.