A văzut moartea cu ochii. O bătrână de 70 de ani din localitatea Ulmeni s-a trezit în casă, în plină noapte, cu trei indivizi cu cagule pe față. Femeia care locuia singură a fost luată la bătaie de cei trei bărbați care au încercat minute în șir să o convingă să le spună unde are ascunse economiile.

Indivizii, care au pătruns în locuinţa bătrânei pe o uşă găsită descuiată, au lovit-o, au legat-o pe femeie, după care i-au furat din casă bijuterii din aur (cercei, cruciuliţă şi lanţ) şi aproximativ 1.700 de lei.

Bărbații au fugit însă au fost găsiți de polițiști la scurt timp, anchetatorii stabilind că cei trei care au tâlhărit-o pe femeia de 70 de ani erau chiar consăteni de-ai acesteia. Este vorba despre trei tineri de 19 și 20 de ani care au fost ridicați de polițiști și duși la sediul Poliției Municipale pentru cercetări.

Bătrâna atacată a scăpat cu viață din  mâinile agresorilor, însă este încă în stare de șoc, internată la Spitalul Județean Buzău. Femeia a o povestit astăzi cum s-a temut că va fi violată și apoi ucisă de indivizii pe care inițial nu i-a recunoscut ca fiind consăteni de-ai săi. Bătrâna a relatat cu groază că bărbații cu cagule au bătut-o fără milă, i-au vorbit extrem de urât și au amenințat-o, în încercarea de a o convinge să spună unde are depozitate economiile.

Pentru fapta lor, cei trei indivizi riscă acum ani grei la temniță.

 

Cristina DINULESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.