Ușor ironic, liderul PDL Buzău, Cezar Preda spune că nunta lui Adrian Mocanu rivalizează cu concertul greilor de la Scorpions


Președintele PDL, deputatul Cezar Preda a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că nunta celui mai tânar deputat din Parlamentul României este un eveniment marcant penru orașul Buzău, comparându-l cu concertul susținut de trupa Scorpions la București: ”pe plan local, în afară de evenimentul ăsta care rivalizează cu Scorpions,  începe și Drăgaica, sunt și Moșii când se împarte la morți. Așadar, mâine, buzoienii se întâlnesc cu tot ce poate să le ofere viața: comemorare, distracție, can-can și tot ce vrea buzoianul are mâine pe deplin”
Chiar dacă a dat de înțeles că nu va onora invitația colegului său de Cameră, președintele PDL a ținut să îl felicite pe acesta îndemnându-l să se bucure de eveniment și să lase de o parte grijile politice.
”Oricum, fiind un eveniment privat, vreau să le urez sincer ”Casă de Piatră”, să fie sănătoși și o să avem timp pentru bătălii politice și declarații belicoase. Acum, oamenii trebuie să își vadă de viața privată și să se bucure, pentru că am înțeles că sunt destul de mulți care se vor  bucura mâine”a adăugat deputatul Cezar Preda.
Mâine are loc la Buzău cel mai mare eveniment monden pe care orașul  l-a găzduit vreodată. Nunta celui mai tânar deputat din Parlamentul României, Adrian Mocanu, va aduna sub același acoperiș peste 1000 de persone. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Astăzi au fost făcute probele de sunet dar și ultimele aranjamente la patinoarul situat la ieșirea din orașul Buzău.

Pe de altă parte, și nuntașii de mâine sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. Doamnele și-au cumpărat din timp toaletele cu care să uimească, programările la coaforuri sunt făcute de săptămâni bune iar domnii își pregătesc ținutele la patru ace, că doar e nunță mare în oraș…

Ciprian STERIAN

qr code generator

camere foto digitale