Anunț important pentru buzoienii care așteaptă concertul Smiley

0
329

Biletele la categoria a IV-a pentru concertul Smiley – #confesiune de pe 18 martie la Sala Sporturilor au fost deja epuizate, însă buzoienii mai pot încă achiziționa bilete la restul categoriilor. De asemenea, cântărețul a anunțat că va avea un invitat surpiză în cadrul spectacolului, un artist local de mare valoare.

Unul dintre cei mai populari și iubiți artiști pop ai momentului, Smiley, va concerta în premieră la Buzău, într-un spectacol ce poartă numele ultimului său album, Confesiune. Evenimentul va surprinde complexitatea artistică pe care Smiley a dobândit-o în cei peste zece ani în care s-a aflat în diferite posturi, precum cea de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor.

Organizatorii evenimentului au fost impresionați de reacția pozitivă a buzoienilor și de rapiditatea cu care se cumpără biletele și promit că se vor întoarce în oraș cu evenimente memorabile.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Teatrul George Ciprian și online pe ticketnet.ro. Infotel: 0749093093.

Mesaje de Ziua Naționala a României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.