Buzăul, unul dintre cele trei oraşe din ţară în care s-a organizat un flashmob la Move Week

0
78

Aproximativ 150 de persoane dintre care foarte mulţi copii au participat la un flashmob care a avut loc sâmbătă în Sala Sporturilor,,Romeo Iamandi”. Acţiunea iniţiată de ISCA(Internaţional Sport and Culture Association), organizaţie internaţională care promovează mişcarea pentru sănătate în întreaga lume s-a desfăşurat simultan în Europa. În România dintre cele zece oraşe înscrise la activitatea Move Week,doar Buzăul,Bacăul şi Galaţiul au organizat flashmob. La Buzău, evenimentul a fost organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi C.S. Ambra. În deschidere s-a desfăşurat un meci de fotbal care a adus faţă în faţă echipele de juniori şi pitici ai A.J.S.P.T,rezultatul fiind egal.Flashmob-ul a fost deschis de profesoara Dana Drîmboceanu iar la final a avut loc şi o tombolă la care au participat toţi cei prezenţi la acţiune iar premiile constând în rechizite şcolare au fost oferite de către D.J.S.T.Buzău.
Totodată,participanţilor le-au fost acordate şi certificate din partea ISCA,înmânate de vicepreşedintele A.J.S.P.T., Mihaela Bălăceanu care s-a arătat mulţumită de numărul celor prezenţi la eveniment.
Printre cei care au participat la flash mob s-au numărat şi reprezentanţi ai Asociaţiilor,,Diferiţi dar egali” şi ,,Step for life”.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.