Secția de Oftalmologie a Spitalului Județean de Urgență  Buzău va fi dotată cu aparatura necesară, banii fiind alocați de Consiliul Județean după vânzarea unui teren.

Banii pentru dotarea acestei secții provin din vânzarea bucăîții de teren pe care se află construit Centrul de Dializa. Terenul era concesionat către firma care a construit acest centru pe o perioadă de 49 de ani însă aceșltia au solicitat Consiliului Județean să poată cumpăra terenul de sub clădirea aflată în proprietate. Astfel, Consiliul Județean a încasat suma de 235.000 de euro iar președintele CJ Petre Emanoil Neagu a decis ca aceasta să fie dolosită pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

,,Terenul aferent clădirii pe care îl au cei de la dializă a a fost cumpărat de firma respectivă. Este vorba de terenul pe care există clădirea unde se face dializa. Acel teren era concesionat pe o perioadă lungă de timp, de 49 de ani. . Vânzarea a fost aprobată, iar banii au fost primiţi de Consiliul judeţean de la firma care deţine Centrul de Dia­liză. Este vorba de 235.000 euro. Din acei bani o să facem investiţii în Spitalul Judeţean. Într-o primă fază, vom utila o primă secţie, cea de  Oftalmologie, şi vom lua şi alte aparate. Am luat legătura, atât eu, cât şi aparatul de specialitate din Consiliul Judeţean, cu managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă şi o să înceapă procedura de licitaţie pentru aceste aparate”, a mai spus preşe­dintele Consiliului Jude­ţean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.