Un copil de 5 ani a murit în condiții suspecte după ce a servit masa alături de părinți

0
1659

Durere fără margini într-o familie din Buzău după ce un copil de 5 ani a murit din cauze, deocamdată necunoscute, după ce a servit masa alături de părinți.

Tragedia s-a produs duminică seara însă atât copilul cât și familia acestuia au început să se simtă rău după ce , sâmbătă, ar fi servit prânzul la Tăbărăști acolo unde oamenii dețin o exploatație agricolă.

La masa s-au servit sarmale și clătite iar la scurt timp atât copilul cât și părinții acestuia au început să se simtă rău. În timpul nopții de sâmbătă spre duminică băiețelul a vomit în repetate rânduri și pentru că nu dădea semen de însănătoșire tatăl acestuia l-a urcat în mașină pentru a-l transporta la spital dar a solicitat și o ambulanță la 112. La intrarea în Buzău micuțul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital unde a și decedat duminică în jurul orei 17.00 în ciuda eforturilor medicilor de a-l stabiliza.

Poliția a întocmit dosar penal pentru moarte suspect iar acum se așteaptă rezultatele necropsiei pentru elucidarea cazului.

Mesaje de Ziua Naționala a României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.