Zăpada căzută în cursul dimineții a lăsat fără curent electric 20 localități. În zona de munte se circulă în condiții de iarnă

0
626

Rețelele electrice din 20 localități de pe raza județului Buzău sunt afectate, joi dimineață, de căderile de zăpadă. Este vorba despre localitățile Cislău, Viperești, Pătârlagele, Nehoiu, Pârscov, Cozieni, Brăești, Bozioru, Odăile, Mânzălești, Beceni, Cătina, Chiojdu, Cănești, Merei, Topliceni, Buda, Valea Salciei, Năeni și Breaza unde mai multe gospodării nu au la această oră curent electric. @0 de echipe de la distribuitorul de energie electrică sunt la această oră în teren și încearcă să remedieze, în cel mai scurt timp, situația.

De asemenea pe drumurile naționale și județene din zona de munte a județului se circulă în condiții de iarnă iar în traseu au fost scoase utilajele care acționează cu material antiderapant.

Situaţia operativă este monitorizată permanent prin Centrul Operaţional Judeţean, toate instituţiile cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă fiind pregătite să intervină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here