Noi precizări făcute de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în cazul militarului Ionel Anițoiu care în noaptea de luni spre marți și-a executat soția de 31 de ani și apoi s-a sinucis.
În urma necropsiilor realizate de medicii legiști, anchetatorii au dezvăluit că bărbatul și-a omorât nevasta, nu cu două gloanțe așa cum s-a crezut inițial, ci cu trei focuri de armă. Subofițerul i-a tras femeii un glonț în torace și două în cap, după care și-a luat viața cu un singur foc de armă. Bărbatul și-a pus pistolul Carpați la tâmplă la câteva secunde după ce soția lui s-a prăbușit la podea, într-o baltă de sânge.
Potrivit procurorilor, Maria Anițoiu a murit ca urmare a unui ”stop cardiorespirator, dilacerare cerebrală și de organe toraco-abdominale, plăgi prin împușcare, cu armă cu glonț, cranio-cerebrale și toraco-abdominală, heteroagresiune”.
Militarul Ionel Anițoiu a sfârșit în urma ”suspendării funcțiilor vitale, dilacerare cerebrală și de trunchi cerebral, plagă transfixiantă cerebrală prin împușcare cu armă cu glonț, autoagresiune”.
Conform procurilor, militarul s-a sinucis prin împușcare cu un singur glonț în zona capului.
Ancheta în tragedia produsă imediat după Paște într-o benzinărie din Buzău continuă dincolo de aceste aspecte, un alt mister care trebuie să fie elucidat de procurorii militari însă fiind cel al modului în care sergentul major a părăsit unitatea militară în care lucra cu un pistol și 14 gloanțe.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.