20 de mii de țigarete care urmau să fie plasate pe piața neagră din Buzău au fost confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic realizat pe DN 2 B, pe raza comunei Gălbinași. Oamenii legii au oprit pentru verificări o mașină înmatriculată în județul Brăila care era condusă de un gălățean de 48 de ani.
Pentru că ceva le-a părut suspect, polițiștii au început controlul mașinii, moment în care în portbagaj au găsit 20 de mii de țigarete cu timbru de marcaj fiscat din Republica Moldova.
Gălăţeanul a fost dus la Poliție iar în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul s-a aprovizionat cu ţigări din judeţul în care îşi are domiciliul iar marfa urma urma să fie comercializată pe piața din Buzău.
Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva bărbatului acuzat de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. În plus, individul a fost reținut pentru 24 de ore, mașina cu care el transporta țigările de contrabandă fiind indisponibilizată iar marfa fiindu-i confiscată.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.