Platoul din Piața Dacia a fost cât se poate de animat în prima seară a ”Zilelor Buzăului”. Deși seara a fost dedicată artiștilor locali, între care nu s-au aflat neapărat nume mari din show-bizz, buzoienii au răspuns ”prezent” la eveniment și s-au simțit cât se poate de bine. Cei mai apreciați artiști buzoieni care au evoluat pe scena din fața Palatului Comunal au fost Dana Dobre și Cezărică Duțu, cel care a încins spiritele cel mai tare cu muzica lui de petrecere.

Și comercianții din Piața Dacia au avut o seară bună, și nu neapărat pentru că muzica bună le-a mângâiat urechile, ci pentru că vânzările au mers mai bine decât se așteptau cei mai mulți dintre ei. Pe durata întregii seri, toate terasele din centrul Buzăului au fost ocupate în timp ce la mese au fost la mare cinste micii, cârnăciorii și berea la halbă.

După o primă seară nesperat de reușită, urmează încă două care se anunță și mai și. Sâmbătă, buzoienii sunt invitați la seara etno & folclor, pe scena din Piața Dacia urmând să urce Gabriela Bolocan, Mario Buzoianu, Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, Sofia Vicoveanca și Fuego. Duminică, ”Zilele Buzăului” se vor încheia cu un concurs de miss, cu artiștii Phelipe și Alessia, DJ Sava, Provincialii și Taraful de la Chișinău. La finalul celei de-a VII-a ediții a ”Zilelor Buzăului pe cerul orașului se va putea vedea un grandios foc de artificii.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.