Lipsa banilor din bugetul Primăriei se răsfrânge și asupra manifestărilor devenite deja tradiționale. Municipalitatea nu va putea aloca în această primăvară prea mulți bani pentru ”Zilele Buzăului”. Suma prevăzută deja în buget este de doar 2 miliarde de lei vechi, cu 500 de milioane mai mică decât în anul anterior.

”Bugetul este mai mic decât în anii trecuți, adică 200.000 lei pentru toate activitățile: partea socială cu fundația Sfântul Sava, partea culturală cu simpozionul istoric, decernarea premiilor pentru cetățenii de onoare și spectacolul. De altfel, activitățile vor începe în data de 12-14 aprilie  iar spectacolul îl vom duce în 29-30 aprilie pentru că, nu se cade să facem spectacolul în post. In ceea ce priveşte spectacolul, prima seară va fi exclusiv locală, cu muzică populară și muzică ușoară, ziua a doua va fi de muzică populară și ultima cu invitați din muzica ușoară. Oricum, banii sunt mai puțini decât anul trecut cu aproximativ 50.000 de lei”, a afirmat primarul Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Constantin-Boscodeala.mp3|titles=Constantin Boscodeala]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.