Corul Seminarului Teologic are un repertoriu extraordinar pentru astfel de evenimente, care ar putea asigura, nu 10 minute, ci pe puţin două ore de senzaţie

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Buzău, în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Buzău, invită elevii de la clasele primare si gimnaziale și din licee, atât din mediul rural cât și din urban, să participe la „Chtistmas Fest”, festival care va cuprinde patru secţiuni, pentru fiecare nivel: cântec- solist, cântec- cor, teatru şi felicitări.

 

CHRISTMAS FEST 2011 urmează să se desfăşoare pe 22 decembrie, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, de la ora 10.00 pentru participanţii din învăţământul primar şi de la 14.00 pentru gimnaziu şi liceu. Organizatorii anunţă că fiecare profesor de limba engleză, învăţător sau îndrumător va anunța elevii și îi va îndruma „spre o bună desfășurare a festivalului”.

 

Este şi modalitatea prin care IŞJ vrea să rezolve avalanşă activităţilor extraşcolare, specifică perioadei sărbătorilor de iarnă. Astfel, pentru momentele secțiunilor cor și teatru, timpul recomandat de organizator este de 10 minute. La secțiunea „felicitări”, cadrelor didactice coordonatoare li se recomandă să realizeze un concurs în școală, în urma căruia se vor alege maxim 5 felicitări, care vor participa în cadrul festivalului, iar felicitările elevilor vor fi aduse în preziua concursului, pentru a fi expuse în holul sălii Consiliului Judeţean, „pe suport propriu”.

 

S.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.