Ieri ofiţeri din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, împreună cu poliţişti de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, au mers în „Aurora Shopping Mall” şi „Galleria Mall” şi au discutat cu cei veniţi la cumpărături despre riscurile unui vot ilegal şi posibilitatea de a sesiza, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă „112”, orice încercare de încălcare a legislaţiei electorale.
Poliţiştii au distribuit peste 250 de pliante cu mesaje preventive şi, datorită disponibilităţii manifestate de conducerile celor două mari centre comerciale, au expus în locuri în care pot fi observate cu uşurinţă de către clienţi, afişe realizate pentru susţinerea Campaniei de informare „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”.
Şi „Carrefour Buzău” s-a alăturat acestei campanii preventive, spoturile audio şi video realizate de Direcţia Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor fiind difuzate în reţeaua internă a hipermarketului.
În aceeaşi zi, buzoienii care s-au prezentat la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor – mun. Buzău au fost informaţi de poliţiştii de la Prevenire şi poliţiştii de proximitate cu privire la conduita pe care trebuie să o adopte atât pe parcursul campaniei electorale, cât şi în ziua alegerilor, pentru a nu intra sub incidenţa sancţiunilor prevăzute de Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.