Noi detalii ies la iveală în cazul sinuciderii polițistului buzoian Florin Cojocaru. Surse din rândul anchetatorilor susţin că polițistul a încercat inițial să se împuşte în inimă însă cartușul i-a atins brațul și a ricoșat în biroul în care bărbatul se încuiase. Al doilea glonț care a fost tras de polițist a fost în zona capului însă nici acesta nu i-a curmat viața, el făcând doar o rană superficială la nivelul capului. Cel de-al trelea glonț, tras tot în cap a fost însă fatal. În aceste condiții, anchetatorii se întreabă ce anume l-ar fi putut determina pe Florin Cojocaru să facă tot ce i-a stat în putință pentru a părăsi această lume. Și biletul lăsat soției conduce către ideea că ofiţerul a vrut cu orice chip să-şi ia viaţa.

 

Te rog să mă ierţi Aura mea şi să ai grijă de copilaşi. Nu mai merit să trăiesc, . Acestea sunt ultimele cuvinte așternute pe hârtie de Florin Cojocaru înainte de a-și pune capăt zilelor, cuvinte care ascund o dorinţă de nestăvilit de a încheia socotelile cu viaţa.

Datele strânse până la acest moment nu sunt însă în măsură să facă lumină în acest caz care a șocat atât familia cât și cunoscuții polițistului buzoian. Cu toții spun că barbatul nu avea probleme nici acasă nici la serviciu dar şi că îşi iubea extrem de mult copiii cu care se mândrea ori de câte ori avea ocazia.

Cristina DINULESCU

Citește și: Momente cumplite pentru familia ofițerului Florin Cojocaru. Oamenii așteaptă finalizarea necropsiei pentru a-și putea lua mortul acasă

O sinucidere neașteptată și multe întrebări fără răspuns. Inspectorul Florin Cojocaru avea toate motivele să trăiască

Un polițist s-a sinucis, sâmbătă, în sediul Poliției Municipale, cu pistolul din dotare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.