Un răufăcător din Buzău, cunoscut sub numele de Urechilă a fost dus astăzi la Parchet, flancat de mascaţi după ce la mijlocul săptămînii a sechestrat o prostituată, a ameninţat-o cu o sabie şi cu un pistol cu aer comprimat. Individul de 33 de ani va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
„Urechilă”, cunoscut cu antecedente penale, este bănuit că în ziua de 10 aprilie, a lipsit de libertate o tânără în vârstă de 22 de ani, pe care a dus-o la domiciliul său şi a ameninţat-o cu un pistol cu aer comprimat şi cu o sabie.
Iniţial, tânăra a acceptat să plece cu el cu maşina, întrucât îl cunoştea şi întreţinuse cu el relaţii sexuale, însă odată ajunşi la casa bărbatului, acesta, băut bine, ar fi început să o jignească şi să o ameninţe. Fata a scăpat din mâinile bărbatului abia după câteva ore, când profitând de neatenţia lui, a fugit şi a sesizat imediat Poliţia.
Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie la casa individului şi au găsit un aparat cu electroşocuri, o cutie pentru pistol cu aer comprimat şi o sabie, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
„Urechilă” are la activ o grămadă de nenorociri, în special fapte comise cu violenţă. În urmă cu câţiva ani, acelaşi individ şi-a bătut un cui în cap chiar în sala de judecată, unde fusese adus în faţa magistraţilor.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.