Consilierii municipali au decis, ieri, prin vot acordarea titlului de cetățean de onoare tuturor celor 12 buzoieni propuși de către municipalitate. Chiar dacă unii au întrunit un număr de voturi mai mare decât ceilalți colegi, toate cele 12 propuneri vor primi titlul de „Cetățean de Onoare”. Chiar dacă un cetățean nu poate fi „mai de onoare” decât altul iar beneficiile titlului sunt aceleași pentru fiecare în parte vă prezentăm mai jos cum au considerat consilierii municipali că trebuie să voteze în cazul celor 12.

Curios este că singura abținere a unui consilier a fost înregistrată în cazul profesorului Bogdan Enescu și nu, cum ar fi fost normal, în cazul consilierilor Cristinel Romanescu sau Constantin Ciurea care erau prezenți și la vot dar și pe lista de propuneri. La final, cu toții au fost acceptați să devină „Cetățeni de onoare” cel mai apreciat fiind profesoruul Bogdan Enescu cu 22 de voturi, iar cel mai puțin apreciată fiind Irina Bighei  care nu a întrunit decât 14 voturi.
Și ca să nu fie cu supărare și „Omul anului 2011” vor fi trei. Chiar dacă au obținut punctaje diferite, atât preotul Mihail Milea, cât și scriitorul Dumitru Ion Dincă și profesorul Bogdan Enescu vor primi titlul acordat anual de municipalitate în cursul lunii aprilie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.