OM6.pdfOM5.pdf

Marcel Vela:

– Am adoptat ordonanța militară nr. 6 privind instiuirea măsurii de carantinare asupra muncipiului Suceava, asupra unor comune din zona limitrofă.

– În carantină intră alte 8 comune.

– Pe perioada stării de urgență se constituie o zonă de protecție. În zona carantinată e permisă intrarea sau ieșirea pentru: transportul de mărfuri, persoanele care nu locuiesc dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, administrația publică locală, a serviciilor de utilitate publică, comunicații.

– Ministerul Transporturilor și operatorii economici din transportul de persoane nu vor comercializa bilete pentru zona carantinată.

– În zona de protecție vor stabili măsuri specifice privind intrarea sau ieșirea persoanelor. Este interzisă deplasarea între localitățile din zonă.

– CJ Suceava împreună cu primariii din localitățile de carantinare și protectie vor lua măsuri pentru a funcționa aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără aparținători, utilități.

– Este strict interzis accesul între localități decât cele deschise circulației publice. Sunt abilitate să aplice: Poliția, Jandarmeria, Poliția Locală, Ministerul Transporturilor.

– Conducerea MAI, Guvernul României, asigurăm cetățenii din Suceava de toată susținerea noastră. În aceste momente, unitatea românilor ne va face mai puternici și mai încrezători că vom învinge.

 

Bogdan Despescu:

 

– Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor dinspre şi înspre Spania pentru 14 zile

– Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor dinspre şi înspre Italia pentru 14 zile

– Cine pleacă din carantină repetă carantinarea și răspunde penal

 

Raed Arafat:

– Raportul centrului național de la ora 20:00 ne arată că sunt 2.109 cazuri confirmate în țară. 65 de decese care sunt cauzate de Covid 19,  593 sunt la Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.