UPDATE:Șoferul de 20 care a provocat accidentul din cartierul Dorobanți spune că a încercat să evite impactul cu un microbuz și, astfel, a pătruns în gardul unei locuințe, fisurând o conductă de gaze. Șoferul are 20 de ani și era deținător de permis de conducere de 4 luni. Mașina cu care s-a oprit în gard aparține unui prieten  căruia, cu siguranță, nu i-a picat bine ce s-a întâmplat cu decapotabila lui. Între timp, specialiștii de la Distrigaz încearcă să remedieze defecțiunea la rețeaua de gaze, pentru ca oamenii din zonă să beneficieze, din nou, de servicii.

Panică în cartierul Dorobanţi, acolo unde în urmă cu puţin timp un şofer a lovit cu maşina un contor de gaze. Accidentul s-a produs în jurul orei 10 şi 40 de minute. Din primele informaţii, un tânăr de 20 de ani aflat la volanul unui autoturism decapotabil, a scăpat maşina de sub control şi s-a oprit exact în gardul unei locuinţe. În urma impactului, instalaţia de gaze a fost distrusă, la fel şi gardul oamenilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zonă, se simte un miros puternic de gaze. Pompierii au ajuns la faţa locului şi au asigurat perimetrul. O echipă de specialişti de la Distrigaz a sosit, de asemenea, în zonă, pentru a opri furnizarea gazelor şi pentru a remedia defecţiunea.

Şoferul nu poate explica modul în care s-a produs accidentul. Tânărul, care nu este proprietarul maşinii decapotabile, spune că s-a trezit cu autoturismul în gardul oamenilor, într-o fracţiune de secundă.  Cel mai probabil însă, accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă la volan, tânărul fiind posesor de permis de conducere de doar 4 luni. El nu a fost rănit. Vestea proastă pentru buzoian este că, cel mai probabil, va trebui să suporte atât reparaţiile la maşina care nu îi aparţine, cât şi refacerea gardului distrus şi costul intervenţiilor realizate de angajaţii ISU şi Distrigaz.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.