Tragedia prin care trece populația Japoniei, în urma devastatorului cutremur de săptămâna trecută, i-a mișcat profund pe români. Pentru a veni în sprijinul niponilor greu loviți de soartă, Crucea Roșie a dat startul unei campanii umanitare, la finalul căreia românii să poată fi mulțumiți că i-au ajutat cu ce au putut pe cei mai năpăstuiți oameni ai momentului.

Voluntarii Crucii Roșii cer românilor să se mobilizeze și să doneze fiecare după posibilități, pentru că numai împreună, îi putem ajuta pe cei din țara Soarelui Răsare care trăiesc în aceste vremuri situații greu de descris. Apelul consta pentru început in colectarea de fonduri online şi direct, în conturile deschise special, dar şi prin punerea la dispoziţia populaţiei a serviciului de restabilire a legăturilor de familie cu rudele aflate în Japonia, prin mesaje de Cruce Roşie. Sumele colectate vor fi direcționate către Crucea Roșie Japoneză care le va utiliza pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate şi se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate.

Invităm pe toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române. Pentru donaţii online şi serviciul de restabilire a legăturilor de familie, se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romană:
LEI: RO02BRDE410SV61136934100

EURO: RO33BRDE410SV06871604100

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.