Buzăul are începând de zilele acestea un nou membru în conducerea centrală a PNL. Președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale, Alina Bădulescu, a fost aleasă, la sfârșitul săptămânii trecute, vicepreședintă a Organizației Naționale a Femeilor Liberale. Ea a condus cu această ocazie în Capitală, cea mai mare delegație de femei liberele din țară care a numărat 84 de doamne și care au susținut-o pentru funcția cea mai înaltă pe  Lucia Varga, cea care a și câștigat alegerile interne din organizație.

“Sâmbătă a avut loc Conferința Naționala a Organizației de Femei unde ne-am ales o nouă conducere. Am avut cea mai mare delegație de femei din țară, respectiv 84 de doamne care am fost prezente și am susținut programul doamnei Lucia Varga intitulat “Femeile liberale pot ajuta România”. Acest program își propune să optimizeze acțiunile politice și sa maximizeze șansele electorale.” a declarat președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale Buzău, Alina Bădulescu

Faptul că Organizația Județeană a Femeilor Liberale a avut cea mai mare reprezentare la nivel național se datoreaza faptului că Buzăul este județul cu cel mai mare numar de aleși locali-femei din România, member ale PNL.

“Am avut cea mai numeroasă delegație datorită faptului că suntem filiala din țară cu numărul cel mai mare de aleși locali femei, cel mai mare numar de consilieri. Vă spun cu toată sinceritatea că am aflat că suntem filiala cu cel mai mare număr de aleși locali femei când am văzut delegația.Nici nu am știut. Se lucrează împreună dar faptul că există această pondere arată că este o colaborare mai bună la Buzău” a precizat vicepreședintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.