Buzoienii vor avea din acest week-end un loc de distracție nou, situat la 14 kilometri de oraș, în localitatea Săpoca. ”La Nebunariu”, căci despre această locație este vorba, se dorește a fi un club ieșit din tipare și din rigorile vieții de zi cu zi, un loc în care cei ce doresc să scape de stresul acumulat pe parcursul unei săptămâni o pot face, departe de ochii lumii și fără teama că cineva i-ar putea judeca.

Proprietarul localului,  Sorin Cristea, cel care deține majoritatea locurilor de distracție din Buzău, spune că ideea acestui club i-a venit după ce, de-a lungul anilor și-a studiat clienții și a constatat că uneori ei au nevoie să se descarce complet de energiile negative acumulate, lucru care nu se poate face decât într-un loc  unde clientul nu este constrâns de reguli.

”Cei cărora ne adresăm sunt în special acei clienți care doresc să uite pentru câteva ore de viața ordonată și încorsetată pe care o duc și care sunt dispuși să vină într-un loc creat special doar pentru ei. Aici, ”la Nebunariu”, nimeni nu stă cu ochii pe tine, dacă vrei să dansezi pe masă, sa te sui în picioare pe fotolii, să îți faci de cap pe capota unei mașini sau pur și simplu să arunci țigara pe jos, o poți face fară teama că cineva o să vină să te tragă de mânecă”, a precizat administratorul clubului, Sorin Cristea.

Numele noului club  este legat de amplasarea într-o localitate cunoscută în primul și în primul rând pentru Spitalul de Neuropsihiatrie care își are sediul aici dar și de faptul că noul spațiu de distracție  își dorește să devină unul special pentru nebunii, unde orice este permis, cu excepția manifestărilor violente.

Și muzica în noul club va fi una aleasă cu grijă. ”Va fi si muzică de club dar se va cânta si muzică simfonică, muzică populară sau de orice gen  este nevoie pentru ca cei care ne calcă pragul să se simtă în largul lor. Pentru deschidere, ne-am gândit să aducem la Săpoca o fanfară în toată regula care să facă atmosferă împreuna cu DJ-ul nostru. Oricum, în fiecare seară, ne dorim să aduce câte un invitat special, un solist de folclor, un acordeonist sau, de ce nu, un solist consacrat care să facă o atmosferă unică împreună cu DJ-ul.. Vrem ca ”la Nebunariu” totul să fie altfel”, a declarat Sorin Cristea.

Amplasat la intrarea în comuna Săpoca, la câteva sute de metri de postul de poliție, cu un ”mobilier” aparte format din microbuze, trailere, remorci, autoturisme vechi sau mese confecționate din jenți auto și cauciucuri uzate dar și cu piese moderne din sticlă și plexiglass, noul club reprezintă o provocare atât pentru viitorii clienți cât și pentru proprietarul Sorin Cristea: ”La acest moment, nu știu dacă va fi un succes, însă am considerat că dacă eu, care am reușit să fac ceva în toate locațiile pe care le dețin, nu încerc să fac ceva ieșit din tipare atunci cine să o facă?! Clubul va funcționa o singură dată pe săptămână, sâmbăta de la ora 23.00 la ora 3.00, iar cei  care ne vor călca pragul vor fi mulțumiți de ceea ce au găsit vor reveni și săptămâna următoare, dacă nu, nu vor mai veni dar cel puțin știu că noi am încercat. Eu sper însă ca va fi un succes.”

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.