Polițiștii buzoieni au amendat șoferul autobuzului ce efectua curse pe ruta Buzău-Smeeni și au impus operatorului de transport să suplimenteze numărul mașinilor la orele de vârf pentru a nu mai obliga călătorii să se înghesuie în mijloacele de transport. După ce imagini cu călătorii înghesuiți în autobuze au fost publicate, luni, pe rețelele de socializare.

Potrivit IPJ Buzău, un șofer de 42 de ani care efectua o cursă regulată pe traseul Buzău-Smeeni care a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea numărului de locuri prevăzute în certificatul de înmatriculare al mijlocului de transport în comun, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, polițiștii au pus în vedere operatorului de transport suplimentarea mijloacelor în orele de vârf, astfel încât pasagerii să poată respecta măsurile de distanțare fizică, în vederea prevenirii infectării cu SARS-COV2.

De asemenea, marți dimineață polițiștii buzoieni au controlat peste 100 de mijloace de transport în comun folosite de elevi sau adulți care se deplasau spre locurile de muncă aplicând 21 de sancțiuni în valoare de 6.200 de lei.

Conducerea Trans Bus a anunțat încă de ieri că va suplimenta numărul de autobuze la orele de vârf dar chiar și așa marți aglomerația a fost prezentă în mai multe autobuze care veneau către oraș. O îmbunătățire a situației se așteaptă de joi când va intra în vigoare un nou program de transport întocmit de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

1 COMENTARIU

  1. Specialiștii Trans Bus, aia care toată viata lor au făcut transport de persoane.
    Daca vor sa scoată investițiile făcute prin mărirea acelor taxe pentru celelalte consilii locale.
    Fără cap totul, nu gândesc ca de…. sfaturi de la aia vechi nu primesc ca sunt ei mari specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.