,,O întâlnire de gradul O”.Astfel cataloghează tehnicianul Gloriei Buzău,Mihai Ciobanu, partida pe care echipa sa o va susţine sâmbătă pe teren propriu, împotriva uneia dintre aspirantele la promovare,Săgeata Năvodari. Pentru gruparea din Crîng,afundată în nisipurile mişcătoare nu există decât varianta victoriei, orice alt rezultat complicându-i şi mai mult situaţia în clasament. Totodată, buzoienii vor să spargă gheaţa având în vedere faptul că, până acum nu au reuşit să bată niciodată această formaţie. În ciuda problemelor de lot, antrenorul Gloriei Buzău speră ca la finalul partidei tabela de marcaj să zâmbească echipei sale, lucru care nu s-a mai întâmplat de ceva timp.
,,Bineînţeles că jocul va fi unul extrem de dificil şi prin prisma faptului că ne vom duela cu una dintre protagonistele seriei. În ultima vreme, Săgeata este o aparaţie fulminantă pe scena ligii secunde având ca obiectiv promovarea. Are în componenţă jucători de valoare, care cândva au făcut cunoştinţă cu Liga I însă nu doar pe la duş. Cu toate acestea nu este o echipă invincibilă şi sper ca şi sâmbătă să se dovedeasca asta. Cine e până la urmă Săgeata Năvodari? Cumva Manchester United? Trebuie ca în mod individual, jucătorii să reuşească să se autodepăşească pentru a înclina balanţa spre victoria noastră. Ei sunt cei care până la finalul turului, indiferent de problemele clubului,să acumuleze cât mai multe puncte”,a declarat Mihai Ciobanu.
Partida Gloria Buzău-Săgeata Năvodari programată în cadrul etapei a X-a se va desfăşura sâmbătă cu începere de la ora 12.00 urmând să fie arbitrată la centru de Iulian Călin(Ştefăneşti-Argeş).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.