Antrenorul Gloriei Buzău,Mihai Ciobanu consideră că este momentul ca echipa să își mai spele din păcate după ce în ultimele trei meciuri a obținut doar un punct. Referitor la evoluțiile slabe, cel sus amintit a ținut să precizeze că jucătorii săi nu au nicio scuză, indiferent de problemele financiare cu care se confruntă clubul. Faptul că zilele trecute au fost achitate o parte din drepturile bănești ar trebui să constituie o motivație pentru elevii săi privind obținerea unui rezultat pozitiv în confruntarea din deplasare cu Victoria Brănești după cum susține tehnicianul grupării din Crâng.
,,Trebuie să modificăm neapărat ceva și în primul rând disponibilitatea fiecărui jucător de a-și da interesul cât mai mult pe teren pentru îndreptarea situației. După munca depusă până acum, locul ocupat în clasament este, în opinia mea, unul nemeritat însă a depins de forma sportivă a unora care vine și din interior când exista probleme adiacente. Dacă ar fi să ne confruntăm cu adversarele în privința problemelor câștigăm detașat. Sigur că peste tot sunt atât drepturi cât și obligații însă există un dezechilibru iar acesta apare în clasament”, a adăugat Ciobanu.
Pentru partida cu Victoria Brănești, formația buzoiană nu-i are disponibili pe Horovei(suspendat),Zdrincă, C.Pușcă și Boboc(accidentați).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.