Brandul de oraș al municipiului Buzău a câștigat competiția cu cel al capitalei Franței  și a obținut aurul pentru cel mai bun brand de oraș din Europa în finala Galei „Transform Awards” desfășurată, miercuri seară, la Londra.

Neputând ajunge la Londra, din cauza restricțiilor sanitare primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a urmărit gala care a fost transmis în direct pe Facebook alături de soție, viceprimarul Sorin Apostu, creatorul logo-lui Adrian Mironescu și câțiva angajați ai Primăriei în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal Buzău bucurându-se la aflarea veștii.

Este un moment extraordinar care iată lansează Buzăul și pe mapamond. Este cea mai importanta publicație din domeniu care ține această competiție peste tot in lume la New York, Londra, Dubai și Shanghai. Am început această poveste cu logo-ul în 2018 când a câștigat un tânăr de la Iasi, Adrian Mironescu care a lucrat cu noi pentru a defini un brand. Buzău oraș deschis viitorului, Buzău oraș deschis culturii, Buzău oraș deschis educației, Buzău oraș deschis sportului , Buzău oraș deschis dezvoltării. Ne-am angajat pe un drum, să ducem Buzăul cât mai sus și iată că sunt etape care se îndeplinesc iar ceea ce s-a întâmplat în seara aceasta seară este un moment extraordinar care ne-a asezat acolo undeva foarte sus și lumea începe să știe de noi atât din România cât și din străinătate Vă mulțumesc pentru încredere! Un brand mare se face cu toți buzoienii chiar și cei care m-au criticat. Este un rezultat extraordinar, sunt emoționat, dar mă determină și mai mult să merg pe acest drum”, a spus primarul Constantin Toma la finalul competiției.

Municipiul Buzău a fost înscris în competiţia europeană cu logo-ul ”Buzău Oraş deschis”, realizat în anul 2018 de către Adrian Mironescu, un artist grafic din Iaşi care a câştigat concursul lansat de municipalitate. Ulterior Mironescu și-a înscris creația în concursul european și a câștigat aurul în fața capitalei Franței, Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.