UPDATE 15.00:  Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp o avertizare de vreme rea, valabilă pentru  Buzău. Până la ora 16.00, în municipiu și împrejurimi se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter torențial și grindină.

 

Începând de astăzi, de la ora 12.00, Buzăul intră sub incidenţa codului galben.

Potrivit meteorologilor, până sâmbătă dimineaţă, la noi dar şi în alte 28 de judeţe se vor înregistra ploi cu caracter torenţial, intensificări ale vântului şi grindină. Vizate sunt Maramureşul, Transilvania, Moldova, Dobrogea şi cea mai mare parte a Munteniei unde de astăzi, de la prânz şi până sâmbătă la ora 6.00, se anunţă vijelii cu tunete şi fulgere, piatră şi cantităţi de apă ce pot depăşi local 30 de l/mp şi izolat 60-70l/mp.

Meteorologii avertizează totodată că din cauza precipitaţiilor nivelul şi debitul apelor curgătoare ar putea putea creşte în intervalul de timp pentru care a fost emisă atenţionarea.

Avertizarea meteo care vizează Buzăul si alte 28 de judete vine după ce în cursul zilei de ieri vestul ţării a fost măturat de vijelii şi ploi torenţiale.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.