Începând de astăzi, buzoienii  sunt invitați în vacanță la țară, să-și aducă aminte de copilăria petrecută pe uliță, de tradiții și obiceiuri, de mâncarea gătită în ceaun, cu gust unic, demult uitat. Programul ”Vacanța la țară” se reia începând de astăzi, în aceleași condiții ca anul trecut, spun organizatorii.

Pentru un sejur de 5 nopți/6zile, de duminică și până vineri, turiștii pot plăti 150 de lei de persoană la o vilă de 2 margarete și 195 de lei la o vilă apreciată cu 3 și 4 margarete. În ambele situații, turiștii au parte în acești bani de cazare și mic dejun.

Cât despre variantele de cazare în cadrul aceluiași program, acestea sunt destul de variate. La Sărata Monteoru, ”Vacanța la țară” se face la Casa cu Tei, Caprice, Vița de Vie și  Mon Ami. La Chiojdu, turiștii se pot caza fie la Tata Lice, vestită pentru bucatele alese cu care sunt vrăjiți cei care trec pragul pensiunii, fie la Melania, o locație parcă din vis desprinsă.

În programul ”Vacanța la țară” s-au mai înscris pensiunile Gabriela din Vintilă Vodă, Frăsinet din Calvini, Elena și Mioara din Siriu, Casa Dragu din Bădeni și Pensiunea Foișor din Mierea.

Programul este valabil începând de astăzi însă nu și în perioada sărbătorilor de Paște.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.