Liberalul Cristi Bîgiu, candidatul USL la Consiliul Județean Buzău, privește cu detașare la zbaterile social democraților din județ care nu vor, cu nici un chip, să să recunoască decizia luată la București de șefii alianței.
Astăzi, după declarația șoc a social democratului Victor Mocanu care a spus, fără echivoc, că va pune umărul pentru ca USL să piardă alegerile la CJ Buzău, dacă liderii de la București nu vor reveni asupra deciziei inițiale și nu-l vor delega pe el să candideze, liberalul Cristi Bîgiu a declarat doar că e păcat ca o problemă personală să ia locul intereselor comune ale partenerilor Uniunii Social Liberale.

”Nu are rost să intru in polemică pe aceată temă. Grija noastră, acum, ar trebui să fie alta, să identificăm candidați, să vedem cum depunem candidaturile pe localități, să pregătim într-adevăr alegerile, astfel încât USL să câștige. Alegerile nu se fac doar pentru mine, Cristi Bîgiu, sau pentru domnul Victor Mocanu. Este păcat însă că în această dispută au ajuns să se confunde interesele de partid cu interesele personale. Eu sper ca, în curând, lucrurile să revină la normal și să conștientizăm că interesul este al USL și nu trebuie să transformăm totul într-o campanie personală”, a declarat, astăzi, senatorul liberal Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Mă mânca-ţi-aş, dacă ăsta a declarat că pune umărul să pierdem, noi USL-ul, înseamnă că băieţii aştia de la Bucureşti nare asemănare, e deştepţi nu glumă că l-au dat pe tuşă pe Mocanu . Eu cred că vine şi cumătru lui după el…

  2. Puriule, la Simileasca nu mai e şcoală? Eu nu cred ce spui tu.Vom mai vedea, dar eu ştiu că Boşco trece la loc în pedelu de unde a venit mai de mult. Vor reface PD ul fără liberali. Acu se căzneşte să-l bage şi pe Victoraş, cumătrul, dar Preda nu-l vrea. Treaba e urâtă şi miroase de la o poştă a bişniţăreală…Azi, mâine vor da hrană la presă cu faptelel lor reprobabile, lipsite de simţul unităţii, onoarei şi loialităţii interpersonale , în sprijinul total al cetăţenilor. Apoi vor fi uitaţi şi lăsaţi la o parte. Îţi spun eu!

  3. Dragi conceteteni, vreau sa va zic ca tata are tot dreptu sa fie el candidat, ca a facut multe lucruri bune in judet.Si ce daca a mai facut si el greseale, doar e omeneste.Faptul ca e un om de treaba e demonstrat deja.Pe mine ma aranjat calumea, sunt si io deputat, deci famila noastra e una care cunoaste si chiar stie problemele care exista in tara.Si va mai zic o treba, tata a fost la Bucuresti si ia dat lu Dragnea bani multi s-al sustina.Asa ca poate sa se dea peste cap aia de la pnl, tot tata candideaza.
    PS…daca e vreo greseala in text, am scris in graba, din avionu meu personal, dupa aifonne, nu e alta problema, da? sa fim bine intelesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.