Încă o ”victimă” a polițiștilor buzoieni. Cântărețul Daniel  Iordăchioaie a fost tras pe dreapta astazi de polițiștii de la Serviciul Rutier, după ce radarul amplasat pe DN 1 B Buzău-Ploiești, pe raza localității Ulmeni, l-a înregistrat pe artist cu o viteză peste limita legală.

Iordăchioaie se îndrepta spre București în momentul în care a fost prins de radar cu 64 de kilometri pe oră, în localitatea Ulmeni. Chiar dacă l-au recunoscut, polițiștii buzoieni nu au renunțat la intenția de a-l amenda pe șoferul care a uitat că în localitate limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. Totuși,  Daniel Iordăchioaie a scăpat ieftin după întâlnirea cu polițiștii de la Rutieră, el alegându-se doar cu două puncte penalizare și cu un avertisment.

Săptămâna trecută, un alt artist a căzut în mâinile polițiștilor buzoieni. Este vorba despre Nicolae Guță, regelele manelelor, care a fost amendat pentru că nu purta centura de siguranță. Manelistul se îndrepta spre un local din județul Buzău când, pe un drum județean, a fost oprit de angajații IPJ și sancționat pentru că nu avea centura „la purtător”.

Daniel Iordăchioaie și Nicolae Guță vin să completeze o listă mult mai lungă de persoane publice ”trase de mânecă” de polițiști de la Buzău, pentru neregulile comise în trafic. Între cei care nu au scăpat de sancțiuni, deși polițiștii aveau habar cine sunt, sunt Pepe, Andreea Mantea, Luminița Anghel și chiar Ioana Băsescu

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.