Dublu suspendat, Dumitru Ene e încă şef peste un IŞJ cu sediul şi numerele de telefon din anii '90

Doar 387 elevi buzoieni au dosare eligibile în Programul naţional „Bani de liceu”, aşa cum arată lista parţială publicată de Ministerul Educaţiei, pe 19 octombrie a.c. Datele par incredibile în comparaţie cu anul de graţie 2007, când, pe fondul creşterii economice, de o sută de ori mai mulţi elevi (3831) beneficiau de ajutorul social.

 

Lista urmează să fie completată considerabil, având în vedere că anul trecut au fost desemnaţi 3463 beneficiari din rândul liceenilor buzoieni. Numărul celor care provin din familii nevoiaşe, ale căror venituri brute, împărţite la numărul de membri, nu depăşesc 150 lei, este cu mult mai mare decât cel din lista parţială.

 

Totodată, Ministerul Educaţiei, prin reprezentanţii lui în teritoriu, respectiv angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), ar trebui să facă modificări şi în lista cu datele oficiale ale instituţiei subordonate. În tabelul naţional al eligibililor la „Bani de liceu”, sediul IŞJ e pe Bulevardul Unirii, nr. 163 (la Direcţia de Taxe şi Impozite), iar şeful instituţiei e Dumitru Ene, inspector general de două ori suspendat din funcţie de ministrul Educaţiei care girează programul amintit.

 

S.D.

1 COMENTARIU

  1. Situaţia are un incredibil răspuns: adeverinteţe cerute elevilor trebuie să prezinte salariul brut alpărintelui sau susţinătorului legal al copiilor!!!! PARCĂ FAMILIA ELEVULUI SE HRĂNEŞTE CU SALARIUL BRUT!
    E şi asta o „inovaţie” a actualei guvernări….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.