După declarațiile din urmă cu o săptămână care lăsau loc de speculații, șeful PDL, deputatul Cezar Preda, a revenit zilele trecute cu asigurări în ceea ce privește candidatura sa la funcția de primar al municipiului Buzău.

Dacă în urmă cu o săptămână, democrat-liberalul Cezar Preda anunța că lista finală cu candidaţii la Primărie şi Consiliu Judeţean,va fi gata abia în toamnă, cu aprobarea celor de la Centru, acum, Preda pare sigur că va candida împotriva actualului primar, Constantin Boșcodeală. Mai mult, liderul PDL Buzău îl avertizează pe actualul edil al orașului că nu îi va fi deloc ușor:”Cine scrie că Boșcodeală are cale bătută, nu va avea, pentru că se va bate cu mine și nu va avea. Nu sunt omul care să îl las să-și continue un parcurs pe care eu îl consider neproductiv pentru Buzău.”

De asemenea, deputatul Cezar Preda, a precizat că organizația pe care o conduce va avea candidați proprii și nu proveniți din alte partide, așa cum se speculează.

”Partidul Democarat Liberal va câștiga alegerile la Buzău fără importuri și nu aș dori să se mai speculeze, pentru că nu avem nevoie de importuri”, a precizat șeful PDL Buzău.

Dacă numele candidatului PDL pentru șefia Palatului Comunal este știut de ceva vreme, PDL nu a avansat deocamdată numele unui candidat pentru șefia județului, dând impresia că se așteaptă rezultatele sondajelor de opinie făcute de partidele din interiorul USL. Cu toate acestea, liderul PDL Buzău a negat o legătură între sondajele opoziției și desemnarea unui candidat PDL la șefia Consiliului Județean Buzău. Cum sondajele USL ar trebui să se încheie în această săptămână, rămâne de văzut dacă desemnarea unui candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău din partea PDL va mai aștepta sau nu, până la toamnă.

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Cezar-PREDA4.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.