Nu de multe ori în viață, politicienii ajung să recunoască faptul că un altul, din aceeași breaslă, dar de la un partid rival este un om corect. Iată, că liderul PDL Buzău, Cezar Preda a spus asta despre cel pe care până mai ieri, îl ataca destul de dur, dat fiind că a ales să încheie protocolul din județ cu partidul de guvernământ și să bată palma cu conservatorii și social democrații. Preda a declarat, ieri, într-o conferință de presă că senatorul PNL, Cristi Bîgiu este un om corect, referindu-se la modul în care, la alegerile trecute, acesta a creionat colegiile electorale din județul Buzău.

”Primarul Constantin Boșcodeală văd că mă atacă și spune că în 2008, am avut o înțelegere pe delimitarea colegiilor cu Ion Vasile. Nu m-am întâlnit cu el, dar m-am întâlnit cu Cristi Bîgiu și am creionat colegiile. El era reprezentantul puterii atunci, omul a fost corect, n-am avut probleme. Bîgiu a fost corect, a discutat corect cu toată lumea, de altfel, Buzăul a fost printre puținele județe atunci care n-au avut probleme la împărțirea colegiilor”, a spus Preda.

Dacă la adresa lui Bîgiu a avut cuvinte de bine, nu același lucru s-a întâmplat când a venit vorba de primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală. Preda s-a arătat foarte suprins și dezamăgit, în același timp, de modul în care a fost atacat recent de edilul șef buzoian: ”Nu-mi place stilul domniei sale, chiar fraza folosită recent cum că înfrângerile mele sunt datorită subsemnatului. În general, mă deranjează asta dar poate că a fost nevoit să  folosească această expresie, cu subsemnatul, de mai multe ori. E o surpriză neplacută modul cum se adresează, ma deranjează ca un primar la o asemenea pregătire să folosească asemenea expresii. ”Subsemnatul” apare în hârtii, înseamnă că are în minte asta cu subsemnatu,”, a spus misterios liderul PDL Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Cezar-PREDA2.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.