Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, crede că actualul președinte al Consiliului Județean Buzău a luat deja o decizie în ceea ce privește viitorul său politic. Declarația liderului democrat-liberal vine în urma afirmațiilor de ieri ale lui Victor Mocanu, afirmații  conform cărora  copreședinții USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, sunt ”doi indivizi rupți de realitate”. Preda consideră incalificabil comportamentul lui Victor Mocanu la adresa șefilor săi de partid și este de părere că actualul președinte al Consiliului Județean are o problemă sau a luat deja o decizie.

”Și eu am avut reacții și viscerale asupra unui comportament al liderilor noștri. Sigur, nu incalificabil, pentru că nu am ajuns încă acolo, dar când faci o asemenea afirmație, când spui de doi lideri că sunt rupți de realitate ai o problemă sau ai luat o decizie. Când faci asemenea afirmații ai luat o decizie, pentru că la asemenea afirmații nu mai există cale de întors”, a declarat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Seful democrat-liberalilor buzoieni spune că cel mai probabil, Victor Mocanu, va face același lucru pe care l-a făcut și în anul 2008, respectiv va pleca la un partid de unde să poată candida pentru încă un mandat din funcția pe care o deține.
”Țineți minte când s-a întâmplat în 2008 cu plecarea domnului Mocanu ce scandal a fost? De fapt, domnia sa a plecat de la noi pentru că a vrut să fie președintele Consiliului Județean. Cred că același lucru se va întâmpla și acum. Cred că va pleca ca să fie președintele Consiliului Județean. Unde va pleca, nu încercați să mă întrebți pe mine pentru că nu știu”, a precizat Preda.

Liderul PDL a mai precizat că acțiunea lui Victor Mocanu și a primarului Constantin Boșcodeală este o formă presiune și șantaj la adresa conducerii USL, din care nu poate ști ce va ieși:”Acțiunea sa este sigur o formă de șantaj la nivelul conducerii Alianței. Nu l-aș numi numai șantaj. Este o combinație de presiune a președintelui Consiliului Județean și a primarului municipiului Buzău bazată pe Organizație. Ce o ieși de aici, nu am cum să vă spun”.

În final, deputatul Cezar Preda a declarat că nu crede în susținerea pe care reprezentanții PSD susțin că o au la nivelul organizațiilor din țară ci mai degrabă că filialele PSD din țară au și ele probleme asemănătoare cu cea de la Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.