“Domnilor, vă rog primele înapoi”. Așa sună mesajul transmis astăzi de președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda lansat către membrii PSD, din teritoriu. Parlamentarul de Buzău a cerut public, astăzi,  reprezentanților PSD  să dea înapoi, referindu-se la sumele încasate drept prime de directorii societăților Prestcom și Transbus. Conform deputatului PDL,  banii, în speță peste 1 miliard de lei vechi,  ar fi ajuns nu în buzunarele celor doi directori de instituții sobordonate Primăriei, ci în pusculița partidului din care cei doi fac parte.

”După Transbus, văd  încă o societate a Primăriei care a luat același  drum cu primele, Prestcom. Mesajul meu este scurt  “Domnilor, primele inapoi!” și nu este adresat directorilor celor două companii ci Partidului Social Democrat  pentru că,  din câte am înțeles, primele nu au fost încasate de directori ci au fost bani pentru PSD în campanie.  Rog PSD să strângă bani și să dea primele înapoi, pentru a fi folosite, așa cum spune legea”, a declarat deputatul Cezar Preda.

Conform unor documente prezentate în sedința Consiliului Local Municipal de la finalul lunii martie cu prilejul adoptării „Hotărârii pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2011 al S.C. Prestcom Serv S.A.” a reieșit faptul că, directorul instituției sus amintite, Constantin Crețu a încasat în anul 2010 o primă de 538 de milioane de lei vechi,  pe motiv că a îndeplinit criteriile de performanță pe anul 2009. Veniturile încasate în plină recesiune de directorul Prestcom Serv, Constantin Crețu, au ieșit la iveală la puțin timp după ce deputatul Cezar Preda a arătat într-o conferință de presă că directorul societății Transbus, Ștefan Jercan, a încasat în anul 2010 o primă de  peste jumătate de milliard de lei.

Iar o altă societate aflată pe ”lista neagră” a lui Preda este Compania de Apă, aflată de asemenea în subordinea Consiliului Local Municipal. Deputatul de Buzău a promis, în conferința de astăzi, dezvăluiri privind activitatea societății respective și modul în care sunt cheltuiți banii publici.

”Am să revin cu o radiografie completă a societății Compania de Apă.  Vom discuta ce face Compania de Apă și managementul cu privire la calitatea și prețul apei. În rest, să se calce pe picioare sute de angajți care nu au obiectul munci în birouri, plimbări în toate țările lumii ale conducerii. O să facem o radiografie de ce banii buzoienilor se scurg politic” a conchis Cezar Preda

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Cezar-PREDA4.mp3|titles=Cezar PREDA]

3 COMENTARII

  1. HAIMANALILI baaa…incep sa iasa la iveala,hotiile de care vorbea unu, azi prin buzau,..cica deputata a decontat in campanie cit nu putea incasa in citiva ani,or fi primele directorilor,or fi banii din asfalt,din sensuri giratori ori din panselutele marca ciolacu,ori de la molul falimentar M.G.Hai latrati madanezilor.

  2. Bai vasile, te doare capul baiete! Vezi in debara ca striga scheletul lui omar haissam la tine…Bai, ai grija ca sunt unii care au aflat ca tu nu ai intrat la facultate si ca te-au racolat baietii care aveau ochii albastri de pe vremea ta!!! Vezi ca au fotografii cu tablourile pe care le-ai primit cadou de la omar !Vvezi ca au documente cum ai plecat tu in canada ca sa nu te aresteze! Bai infractor ordinar, tu vorbesti de hotii??? Bai, ai grija la APIA, la Sorin… Apropo! Cum este sa te insele amanta???

  3. Auzi CIOCIRDEL asta care ti zici ion ilescu,se pare ca te ai excitat ,vezi sa nu te stopesti pe ochi cu spurcaciunea,vorbesti de vasile de omar,probabil de ion vasile,senatorul,eu vorbeam de furaciunile voastre din primaria buzaului de care stie toata lumea,inclusiv DNAul,ca doar nu va duceti de doua ori pe saptamina la dna ploiesti.,asa ca, vreti voi ,sa va plimbati BARACUDA CHEALA,teparul de la transbus ,macae,simte nevoia sa si apere gasca de manglitori in frunte cu EDILUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.