Liderul democrat liberal, Cezar Preda a negat zvonurile lansate în târg de ceva vreme, cum că Victor Mocanu, președintele Consiliului Județean Buzău, ar urma să plece din PSD și să se întoarcă în PDL, în situația în care nu va fi candidatul USL pentru un nou mandat în fruntea miniparlamentului județean.

Preda a lăsat să se înțeleagă că Mocanu nu este dorit în PDL, pentru modul în care a ales să plece din partid, la PSD,  în urmă cu câțiva ani, la braț cu mai mulți primari democrat liberali din teritoriu. În acest context, președintele PDL Buzău a declarat că o reîntoarcere în partid a lui Mocanu este exclusă, atâta vreme cât el va fi șef al organizației buzoiene.

”Cât voi fi eu aici, la PDL, Mocanu nu se întoarce, pentru că nu a fost corect. Noi nu ne-am despărțit că a fost o ambiție personală, ci pentru că s-a spus asta de la București. Am fost acuzat că n-am fost atât de pervers încât să-l exclud în noaptea aceea când trebuia să fac listele, că nu mai plecau primarii”, a declarat, ieri, într-o conferință de presă Cezar Preda.

În aceeași ordine de idei, liderul PDL a precizat, încă o dată, că el este cel care va candida la Primăria Buzău, la alegerile de anul viitor. În schimb, Preda nu a vrut, cu nici un chip, să spună cine este democrat liberalul care va fi aruncat în lupta pentru Consiliul Județean Buzău.

”Avem om care să candideze la Consiliul Județean însă nu e timpul să vorbesc despre asta”, a spus Preda. El s-a referit și la ultimul anunț al liderului PC, Ion Vasile care a spus recent că se gândește să candideze independent pentru Consiliul Județean, dacă nu va fi luat în calcul de USL.

”Nu cred în succesul unei candidaturi independente”, a conchis democrat liberalul buzoian.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Cezar-PREDA1.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.