Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, își menține intenția de a candida la șefia Consiliului Județean Buzău și speră ca bătălia pentru cea mai râvnită funcție de la județ să fie, în final, în beneficiul cetățenilor.
„Am înțeles ca lista candidaților la șefia CJ începe să capete contur, în afară de Cristi Bîgiu, nominalizat mai demult de USL, de mine nominalizat de PDL, apare și un independent, domnul Mocanu Victor. Așteptăm să mai apară și alții și sper într-o campanie în beneficiul cetățenilor”, a afirmat liderul democrat-liberal buzoian, Cezar Preda.
Cezar Preda a mai declarat că pornește la luptă cu speranța că actualii conducători ai județului dar și ai municipiului trebuie îndepărtați atâta timp cât nu va fi prea târziu:„Din punctul meu de vedere, așa cum au evoluat lucrurile în ultimii 4 ani cred că și noi ca politicieni și cetățenii județului trebuie să facem foarte multe pentru a schimba starea de lucruri pentru că există pericolul ca odată continuate mandatele actualilor deținători întregul județ și întregul municipiu să devină proprietatea lor personală.”
Ținta atacurilor liderului democrat-liberal buzoian a fost în continuare actualul președinte al Consiliului Județean Buzău despre care Preda a spus că luptă din orice poziție numai pentru a-și conserva beneficiile personale.
„Lucrul acesta trebuie oprit, le-am spus buzoienilor din 2008. Au mai trecut 4 ani de atunci de când beneficiile personale ale acestei funcții le vede fiecare dintre cei 450.000 de locuitori ai județului. De aia și această ambiție extraordinară de a-și continua mandatul din orice poziție. Chestiunea cu ”să ne vedem realizările duse până la capăt” acestea vin dintr-o altă zonă, din zona literară”, a afirmat președintele PDL Buzău, Cezar Preda.
De ironiile deputatului Cezar Preda nu a scăpat nici liderul social-democrat Victor Ponta:„În ceea ce privește temerea domnului Ponta că eu aș putea câștiga la Buzău. Da, există un mare perciol pentru dânșii dar nu am crezut că ăsta este obiectivul domnului Ponta ,să nu câștig eu.”
Totodată, Preda a ținut să precizeze că lucrează încă la programul pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean dând din nou exemplu negativ activitatea actualului șef al județului.
„Echipa mea umblă la promisiunile din 2008 și realizările din 2008. În opinia mea nu poți să vii să te lauzi cu maternitatea ca fiind Casa Poporului în Buzău și nici cu Drumul Vinului care până la urmă este o investiție cu fonduri europene finanțată de Guvernul Boc. Trebuie să vezi ce ai promis, cu sutele de kilometri de drumuri județene, de deszăpezirile pe care le-ai făcut, cu împăduririle pe care le-ai făcut astfel încât să nu ai înzăpeziri, sunt multe lucruri care trebuiesc făcute”, a încheiat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.