Casa din strada Marghiloman nr.24

Evacuaților din strada Victoriei 29 le-ar putea urma în scurt timp alte familii de romi din Buzău cu aceleași obiceiuri ca a celor care și-au distrus acoperișul de deasupra capului și și-au exasperat vecinii.

Cei vizați în această perioadă de autoritățile locale sunt cei care trăiesc tot într-o casă din fondul locativ al Primăriei Buzău, locuință  situată pe strada Marghiloman nr. 24, chiar peste drum de Serviciul de Asistență Socială.

Conform primarului Constantin Boșcodeală, locatarii imobilului situat la doi pași de centrul istoric al Buzăului ar putea avea, în curând, soarta celor de pe strada Victoriei.

”Chiriașii, în loc să aibă grijă de spațiul locativ și de casa lor, distrug tot, până la scoaterea tocurilor de la uși și aruncarea lor pe foc. Aceasta chiar dacă, fiind persoane cu venituri reduse, au primit ajutoare de încălzire de la Primărie, timp de 5 luni pe an”  a explicat, revoltat, primarul Constantin Boșcodeală.

Edilul șef buzoian a ținut să precizeze că de-a lungul timpului au mai existat astfel de cazuri și, în final, chiriașii au decis să plece singuri, pentru a nu fi obligați să plătească pentru daunele aduse imobilelor în care au locuit. Exemplul cel mai recent este cel a chiariașilor din strada Victoriei nr 29 care, după ce au fost evacuați, au ales să își amenajeze o colibă din pături și cartoane, exact pe marginea râului Buzău. În final, aceștia vor fi mutați în module de locuit amplasate la marginea cartierului Simileasca.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/05/Cosntantin-BOSCODEALA-Marghiloman-24.mp3|titles=Cosntantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.