Veselia a cam trecut. Urmează examenele...

Revoltat de măsurile agenţilor de poliţie, care au amendat tot ce au prins în neregulă, în trafic, cu ocazia manifestărilor stradale spontane, ale proaspeţilor absolvenţi de liceu, un cititor de observatorulbuzoian.ro, „gihid”, a comentat sub articolul I-au tras pe dreapta/ Zeci de liceeni, amendați de Poliție după ce au făcut ”show” pe străzile Buzăului

 

 

gihid: „Ce aveti cu liceenii? E ziua lor de bucurie, se termina o etapa din viata lor ai asteapta cu nerabdare pe urmatoarea. Cu ce deranjeaza, trezesc pensionarii din somnul de pranz? Eu m-am intalnit cu ei in trafic, am participat la bucuria lor cu claxonul si nu am fost amendat. Ba mi-a facut placere sa-mi amintesc de absolvirile din viata mea, generala, liceu, facultate. BRAVO voua liceenilor si nu cumva sa va speriati de amenintarile celor negri la suflet, trec a doua zi, amintirea voastra, insa, va dainui peste ani. Ei nu au terminat liceul sau nu au facut asa ceva, de aia sunt porniti pe voi. SUCCES in viata. (un cetatean de 43 ani)”

2 COMENTARII

  1. Popor latin, sânge fierbinte… La anul să-i adune poliţia, să-i ducă pe stadion şi acolo, într-un cadru organizat, monitorizaţi de agenţi de circulaţie, să dea roată cu maşinile. Fiecare va avea la dispoziţie câte două ture de teren, iar urletele, fluierăturile claxoanele să nu depăşească limita maximă admisă de 10 decibeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.