„Bondarul”, sau cititorul de observatorulbuzoian.ro care semnează cu acest nume comentariul de mai jos, atacă un aspect de urbanism şi funcţionalitate instituţională, dar şi o problemă de „mânăreală”. Sub articolul Centrul de dializă, tot mai aproape de înfiinţare. Autorităţile speră ca unitatea să fie gata în vara lui 2012, luăm la cunoştinţă:

 

Bondarul: „Dar oare de ce nu s-a ridicat maternitatea pe locul din incinta spitalului judetean. Daca se ridica aici erau o serie de facilitati in comun (UPU, radiologie, centrala termica, alte sectii de utilitate). Locul unde s-a ridicat maternitatatea noua este incomod si creaza probleme in cazul unor paciente care ar avea nevoie si de alte specialitati. De asemeni daca se ridica maternitatea in incinta spitalului, ar fi fost facilitati comune, iar unele investitii (ex. centrala termica ar fi folosit si spitalului, care are o centrala veche de 40 ani si in mare parte nefunctionala). Mocanu a mai facut o mânăreală pe banii contribuabililor.” [needitat]

 

Cum sediul viitoarei Maternităţi e pe strada Victoriei – mai multe pe subiect,  în articolul Lucrările la noua maternitate au intrat în linie dreaptă. Panglica la unitatea medicală de pe Victoriei, ar putea fi tăiată în iunie 2012 -, rugăm „Bondarul” să detalieze aspectul „mânărelii pe banii contribuabililor”.

 

observatorulbuzoian.ro

2 COMENTARII

  1. Ce Dumnezeu! E nevoie de demonstrație? Faceți un pic de ivestigație jurnalistică de la zero: când. cum, unde și cine au fost primii care au decis și dece. Atunci veți înțelege că „bondarul ” nu bâzâie de geaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.