Comisarul șef Gheorghe Roman a fost împuternici astăzi adjunct al comandantului Poliției buzoiene, locul fiind liber de la începutul lunii curente din momentul în care Bogdan Despescu a fost transferat în Prahova, pe postul de comandant al Inspectoratului Județean de Poliție.
Roman, până astăzi, șef al Serviciului Cabinet din IPJ Buzău a fost împuternicit pentru o perioadă de jumătate de an să îndeplinească atribuțiile uneia dintre cele două funcții de adjunct al comandantului instituției.
Comisarul șef Gheorghe Roman are 49 de ani, este absolvent al Academiei de Poliției și al Facultății de Drept. De la absolvire, a lucrat în cadrul Serviciului de Ordine Publică, departament al cărui șef a și fost la un moment dat, a condus Poliția Nehoiu iar din 2008 coordona Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Buzău.
Mutarea pe postul de adjunct al IPJ Buzău vine după ce în urmă cu câteva săptămâni, comisarul șef Bogdan Despescu, care ocupa acest post, a fost avansat comandant al IPJ Prahova. Gheorghe Roman va face echipă la vârful Poliției buzoiene cu comisarul șef Ion Marin și cu comisarul șef Laurențiu Pantazi.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. domnul CARDAN s-a vazut adjunct cite cururi politruce a mai lins pina la pus, voi nu stiti,eu stiu ca am auzit de la un nene deputat,dar problema e asa; Despescu a lins mai multe ca el si cred ca vine indarat pe scaunul ala de sef asa ca pazea nea Cardan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.