Comuna Pârscov lovită, din nou, de inundații. Apa a intrat în curți și în case

0
781

O rupere de nori a făcut dezastru în comuna Pârscov mai multe gospodării fiind inundate din cauza scurgerii apei de pe versanți. De asemenea ploile au făcut ca circulația să se desfășoare cu greutate pe DN 10 între Viperești și Cislău din cauza aluviunilor aduse pe șosea.

Prefectul județului Buzău, George Sava a declarat pentru News.ro că 25 de gospodării sunt afectate de inundații iar apa a intrat și în șapte case.

 

”25 de gospodării sunt inundate, iar în şapte case a intrat apa care s-a scurs de pe versanţi. În zonă continuă să plouă, iar în satul Tronari din comuna Vipereşti un pârâu a ieşit din matcă. De asemenea, pe DN 10 care face legătura între Buzău şi Braşov scurgerile de pe versanţi au adus pe şosea noroi şi pietriş”, a declarat prefectul George Sava.

ISU Buzău a trimis în zonă  peste 25 de pompieri care acționează și la această oră cu două autospeciale și 6 motopompe  urmând ca acestea să fie suplimentate în funcție de situația din teren astfel încât apa să fie scoasă cât mai curând din curțile oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.